05 Грудня 2020

Політика конфіденційності

Загальні положення

Відповідно до Закону України від 01 червня 2010 року № 2297-VI “Про захист персональних даних” (далі – “Закон”) під персональними даними розуміють відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Згідно Політики конфіденційності в поняття “особистої інформації” входить інформація, або частина інформації, що дозволяє Вас ідентифікувати. Як правило, сюди входить ім’я і прізвище, псевдонім (нік), адреса електронної пошти та номер телефону, може також входити така інформація, як IP-адреса. Такі відомості ми можемо отримати безпосередньо від Вас, наприклад, при реєстрації на сайті, наданні контактних даних, інформації отриманої з банківської карти або платежів, а також іншу особисту інформацію, яку Ви добровільно надали нам.

Компанія з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали сайт, а також тих, хто користується наданими сайтом послугами; в зв’язку з чим, Компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів сайту кожному користувачеві.

Використання і мета збору персональних даних

Особиста інформація відвідувачів сайту, зібрана при реєстрації, в основному використовується для надання послуг відповідно до Ваших потреб, в першу чергу для надання послуг або в договірних відносинах, а також для відповідей на Ваші питання. Також ми можемо використовувати Вашу контактну інформацію в поштових відправленнях, а саме повідомляти Вам про нові можливості, акції та інші новини. Ми діємо відповідно до цієї політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних і на підставі чинного законодавства України.

Ми маємо право зберігати персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, зазначеної в даній Політиці або в терміни, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

Надання доступу до інформації

Надання доступу до особистої інформації іншим компаніям і приватним особам можливе лише за таких наступних обставин:
Має місце наявність дозволу користувача. Для передачі будь-якої конфіденційної інформації потрібна явна згода користувача.
У випадках визначених чинним законодавством України, а також у випадках запобігання злочину або нанесення шкоди нам або третім особам.

Захист інформації

Ми вживаємо всіх необхідних заходів для захисту даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів відносяться, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання і обробки даних і заходів безпеки, включаючи відповідне шифрування і заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання несанкціонованого доступу до систем, в яких ми зберігаємо особисті дані.

Зміна політики конфіденційності

Користувач приймає умови цієї політики конфіденційності та враховує, що дана політика конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до політики конфіденційності, публікуються на цій сторінці.
З питань політики конфіденційності (в т.ч. видалення персональних даних), Користувач може зв’язатися з нами, використовуючи e-mail: info@bila-tserkva.ua

Коронавірус

Повідомлення

Send this to a friend
Привіт, це може вас зацікавити: Політика конфіденційності! Ось посилання: https://bila-tserkva.online/privacy-policy